Heliumballonnen oplaten in Groningen, Drenthe en Friesland

Het oplaten van heliumballonnen geeft een super mooi plaatje en sfeer, maar kan daarbij ook heel symbolisch zijn.
Wanneer U enkele of meerdere ballonnen wilt oplaten op een bruiloft, verjaardag, bedrijfsopening of een andere evenement, kan Ballonnenfeestgroningen dit vanaf het begin tot het einde tot in de puntjes regelen. U kint zich dan met andere dingen bezig houden. Ballonnenfeestgroningen is de expert of het gebied van heliumballonnen oplaten van Groningen, Drenthe en Friesland.

Wensballonnen oplaten

Naast heliumballonnen oplaten is Ballonnenfeestgroningen ook de expert in het oplaten van wensballonnen. Van enkele wensballonnen tot tientallen, wij regelen het vanaf het begin tot het einde. Een wensballon oplaten is ideaal voor bijvoorbeeld een bruilof, verjaardag, begrafenis of om je geliefde eens goed te verrassen. 

Ook hebben wij specialen duiven wensballonnen , ideaal om een bruiloft extra feestelijk te maken.
 

Heliumballonnen wedstrijd organiseren

Naast het oplaten van wensballonnen of heliumballonnen kan Ballonnenfeestgroningen ook een leuke ballonnenwedstrijd organiseren. Een ballonnenwedstijd is super leuk voor de kinderen maar ook voor de ouders uiteraard. Tot hoever zal de ballon komen? Engeland, Duitsland, Belgie of misschien nog wel verder? Welke ballon komt het verst? Een ballonnenwedstrijd is super leuk voor jong en oud. Het oplaten van de ballon is al leuk maar misschien is het bericht dat je ballon gevonden is door een iemand in het buitenland nog wel veel leuker!
 

Ballonnenfeestgroningen helpt u met het organiseren van een ballonnenwedtrijd van het begin tot het eind. Wij zorgen dat alles geregeld is en dat alles goed verloopt. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
 

Wedstrijdkaartjes ballonnenwedstrijd

Het bericht krijgen dat je helium ballon gevonden is in Duitsland, Frankrijk, Belgie of veel verder is misschien nog wel leuker dan het zelf oplaten van de ballonnen. Om de vinder de mogelijkheid te geven om contact met jou op te nemen heeft Ballonnenfeestgroningen speciale wedstrijdkaartjes ontwikkelent. Op deze kaartjes schrijf je je naam, telefoonnummer en adres. Zo kan de vinder jou vertellen dat jouw heliumballon gevonden is! Ook kun je dan achterhalen welke ballon het verst is gekomen. Doe je mee?


 

Ballonnen oplaten uit een net, champagne fles of een kanon

Een ander super leuke manier om ballonnen op te laten is bijvoorbeeld om honderden tot duizenden ballonnen tegelijk op te laten door middel van een groot net. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld een huldiging. Zo hebben wij laatst de kampioenshuldiging van de Capitals op de Grote Markt in Groningen mogen verzorgen. Andere leuke manieren om bijvoorbeeld een bedrijfsopening extra feestelijk te maken is om de helium ballonnen op te laten via een grote opblaasbare champagnefles of kanon.

 


 

Is er een vergunning nodig voor het oplaten van helium ballonnen?

Wij krijgen vaak de vraag of het het nodig is om een vergunning aan te vragen voor het oplaten van heliumballonnen in Groningen, Friesland en Drenthe. Het aan vragen van een vergunning is per gemeente verschillend, maar de meeste gemeentes geven hier gewoon toestemming voor. Vragen hierover kun je het beste stellen bij de gemeente of aan ons via contact zodat wij jullie verder op weg kunnen helpen.


Heliumballonnen oplaten doe je samen met Ballonnenfeestgroningen, de heliumballonnenexpert van Groningen, Drenthe en Friesland.


Springkussen verhuur Groningen, Abraham huren Groningen, Zeskampspellen huren Groningen, Attractie verhuur Groningen, Luchtkussen verhuur Groningen, Springkussen huren Groningen, Suikerspinmachine huren Groningen, Popcornmachine huren Groningen, Ranjakoe huren Groningen, Abraham pop huren Groningen, Sarah pop huren Groningen, Opblaaspop huren in Groningen, Ooievaar huren groningen, Attractieverhuur Groningen, Oud Hollandse spelletjes, Sumopakken huren groningen, Opblaasattractie huren Groningen, Abraham of Sarah pop huren Groningen, Heliumballonnen Groningen, Zeskamp huren Groningen, Opblaasbare ooievaar huren Groningen, Oudhollandse spelletjes huren Groningen, Skytubes skydancers huren Groningen, Springkussen en attractieverhuur Drenthe, Springkussen en attractieverhuur Friesland, Opblaas attractie huren Groningen, Zeskamp spelletjes huren Groningen, Ballondecoratie Groningen, Ballonnenboog Groningen, Rode loper huren Groningen, Poffertjeskraam huren Groningen, Buikschuifbaan huren Groningen, Survivalbaan huren Groningen, Stormbaan huren Groningen, Sumoworstelen in Groningen, Opblaasbare voetbalattracties huren Groningen, Waterattractie huren Groningen, Luchtkussen huren Groningen, Opblaasbare glijbaan huren Groningen, Tobbedansbaan huren verhuur Groningen, Levend tafelvoetbal pannaveld huren in Groningen, Sarah pop huren in Groningen, Sarah pop verhuur in Groningen, Abraham pop verhuur Groningen